Vintergalan Örnsköldsvik

Lördag 14 december

Bjuder på julshow med artister som Jill JohnsonMolly SandénRobert Pettersson [Stiftelsen/Takida]Pernilla Wahlgren och Eric Gadd tillsammans med kvällens konferencier Kenny Mattsson. Den stjärnspäckade artistshowen genomför i år sex föreställningar i fem städer med en show fylld av energi, hits och uppbackad av ett eminent liveband under ledning av Jonas Gröning.

Traditionen med julfirande i Örnsköldsvik fortsätter och vi ser fram emot att igen få sprida julstämning till alla våra gäster.

Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister.

 

Vi på Granbergs erbjuder en resa ner för att njuta av denna show.

Vi startar lördag förmiddag och reser med modern turistbuss ner till Ö-vik. Där checkar vi in på hotellet, gottar till oss och sedan sätter vi oss till bords, avnjuter en mycket god 2 rätters måltid innan vi tar en kort promenad (ca 600 meter) till Arenan. Där har vi sittplatser på bakre eller främre parkett vilket ger en garanterad upplevelse och närhet till artisterna.

 

Priset: 2550 SEK.

Inkluderar: Resan ner och hem, 2 rättersmiddag, entré till showen med sittplats på bakre parkett, övernattning med del i dubbelrum, frukost innan hemresan söndag. Önskar man enkelrum blir det ett tillägg på 350 SEK och önskar man sitta på främre parkett blir det ett tillägg på 105 SEK. Man kan också lägga till 90 SEK och då få avnjuta en trerättersmiddag.

 

Länkar:

Boknings information.

Infoblad Vintergalan.