Boka en resa ni sent kommer glömma!

En tur med buss ner till sköna Dalarna. Resan sträcker sig från 7 augusti och vi kommer hem den 12 augusti igen. Vi kommer att bo på det mysiga Dala Wärdshus, vi kommer att åka runt i 4 dagar och besöka 15 olika platser och aktiviteter i Falun, Mora, Leksand och Rättvik. Vi kommer dessutom att Lördag kväll 10 augusti besöka Dalhalla och där avnjuta musikalen Från Broadway till Duvemåla. En av kvällarna kommer vi att njuta av Siljan ombord på M/S Gustav Vasa där vi också inmundigar en god 3 rätters middag.

Allt detta inklusive middag 5 dagar, frukost och boende på Dala Wärdshus för endast 6395 SEK. Det enda ni själva behöver stå för under resan är ett trevligt humör och luncherna på dagarna.

Vi reser i en modern turistbuss med alla bekvämligheter. Vi stannar och äter Lunch på vägen ner och hem igen på något ställe på vägen.

Skynda er att anmäla ert intresse och boka resan. Det gör ni via mail till resor@granbergsbuss.se

Senaste anmälan är 1 juni men anmäl er snarast så ni får plats. Vi har 50 platser tillgängliga och det är först till kvarnen som gäller.

OBS! JÄTTEKUL! Resan är sedan ett tag fullbokad, önskar ni så kan ni sätta upp er på väntelista. Vi planerar något motsvarande under sommaren 2020. OBS!