En ny resa är bokad och klar, denna gång blir den med en liten twist. Vi kommer sova en natt ytterligare och den blir i Göteborg på Arken Hotel & Art Garden Spa. Detta för att ni skall ha möjlighet att besöka Julmarknaden på Liseberg, ett mycket vackert skådespel i Juletider.

 

I övrigt blir det samma som den första resan, vi startar torsdag eftermiddag/kväll och kör under natten ner till Ullared. Vi anländer till Lunch fredag vilket ger er möjlighet till shopping resten av fredagen tills dess butiken stänger. Lördagen sedan shopping hela dagen till stängning. Söndag äter vi frukost och sedan beger vi oss till Göteborg där ni besöker Julmarknaden på Liseberg. Efter detta så avnjuter vi en 2 rätters middag (finns möjlighet att uppgradera till 3 rätters + 100:-/person) på hotellet och sover en natt innan vi startar måndag morgon mot hemtrakterna i Norr.

 

Priset för denna resa är 4395 SEK,

Inkluderat: Resa t o r, middagsbuffe fredag och lördag, 2 eller 3 rätters middag söndag, Frukost lördag, söndag och måndag.

 

Egen bekostnad: Allt ni shoppar på Ullared och Julmarknaden, frukost o lunch fredag, lunch lördag, lunch söndag, lunch o middag på måndag.

 

Sista bokning och beslut om vi kör resan blir den 31 oktober.

 

Frågor och bokning:

resor@granbergsbuss.se alternativt slå en pling 020-103 013.

Länkar:

Bokningsinformation

Infoblad Ullared med Julmarknad